mcarterbrown.com

mcarterbrown.com (http://www.mcarterbrown.com/forums/)
-   AKA (http://www.mcarterbrown.com/forums/aka/)
-   -   Excalibur low velocity (http://www.mcarterbrown.com/forums/aka/232384-excalibur-low-velocity.html)

rambo714 04-29-2013 07:10 AM

Excalibur low velocity
 
Can't get my 04 Excalibur to shoot above the 270s. Tried a new battery already. Any help would be great

JenkemSurprise 04-29-2013 10:11 AM

Checked the LPR pressure? Made sure the marker is nice and clean internally(IE: No gunky cartridges, and the HPR?) What board are you using, and what settings?

Is this something that just started happening out of the blue, what have you been doing with the marker recently?

rambo714 04-29-2013 03:33 PM

My lpr is at 80. I just got the gun. I'm using a tadao ebisu board

aggroman 04-29-2013 08:49 PM

try another new battery, check your settings and check your paint to barrel match.

haxorwear 05-02-2013 02:01 PM

I had several issues with Ebisu boards in my excals.

One was velocity issues, another was ROF. Swapping that board out without touching pressures and putting a Pandora w/ rMod4.2 or an m5 in and it was humming along beautifully.

Something to consider.

Frizzle Fry 05-02-2013 03:19 PM

Quote:

Originally Posted by haxorwear (Post 2699255)
I had several issues with Ebisu boards in my excals.

One was velocity issues, another was ROF. Swapping that board out without touching pressures and putting a Pandora w/ rMod4.2 or an m5 in and it was humming along beautifully.

Something to consider.

Ditto. I run Musashis and Pandoras now with no issues.

rambo714 05-03-2013 09:41 AM

ill try that today. I'll let you guys know what happens. thanks


All times are GMT -4. The time now is 05:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC