mcarterbrown.com  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-07-2009, 03:53 PM   #1 (permalink)
Active Member
 
mfaded's Avatar
 
Join Date: Aug 2007

Eye issue

03 Viking
-WAS 1.6
-Mac noids

At start up, the eyes work normally...

I put a swab in the breech...fires...take it out...it doesn't.

Then after repeating this test a few more times, it will fire regardless if the swab is in the breech or not.

I appreciate any help

thanks!!
mfaded is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 09:49 PM   #2 (permalink)
Active Member
 
Join Date: Sep 2008

oh thats new... does the light on the board change?
mostpeople is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2009, 12:19 PM   #3 (permalink)
Active Member
 
mfaded's Avatar
 
Join Date: Aug 2007

From MeuroM on PBN:
"It seems normal. WAS registers that the bolt doesn't retract fast enough when you fire with the swab in. After 3 "errors", it goes into eyes off mode. You shouldn't have a problem firing balls."

Great info!

This was exactly what was happening. It's strange that I wasn't able to find this info anywhere while searching...not even in the manuals.
mfaded is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2009, 03:16 PM   #4 (permalink)
Active Member
 
Join Date: Dec 2008

I also had this issue. My solution was to not rip on the trigger quite so much. But it kinda defeats the purpose of having eyes if they just shut off.
drewkroeker is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2009, 03:26 PM   #5 (permalink)
MCB Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: GA

Are the eyes good?
Captain Morgan is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 10:33 PM   #6 (permalink)
Active Member
 
Join Date: Dec 2008

Well, at my most recent paintball outing, my eyes performed just fine. I'll still be glad when my valhalla frame gets here, though. No more WAS board for me!
drewkroeker is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » AKA

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC