mcarterbrown.com  

Ask The Experts You ask the tough questions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-07-2013, 06:55 PM   #11 (permalink)
Rec Poster
 
Paint_that_ball's Avatar
 
Join Date: Jan 2013

Quote:
Originally Posted by GHPBOwner View Post
ace hardware is your best friend for missing screws. make sure to chase the threads with the appropriate thread tap first.
Thanks bro
Paint_that_ball is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2013, 06:56 PM   #12 (permalink)
Rec Poster
 
Paint_that_ball's Avatar
 
Join Date: Jan 2013

Quote:
Originally Posted by scphantom9195 View Post
Your leak could be a sticking solenoid.

Remove the air source and dry fire it 5-6 times, and listen for the solenoid to click. That should reset it.

If that does not work, I would try taking the solenoid apart and cleaning it. Reassemble it dry and see if that helps.

My TM7 had the same problem, and that is how I fixed it. It happens once in a while especially if it has been sitting.

This is on the upgraded version that is not supposed to do this as well.
I already fixed the problem but thanks
Paint_that_ball is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2013, 07:03 PM   #13 (permalink)
Active Member
 
GHPBOwner's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Cornelius, OR

Quote:
Originally Posted by Paint_that_ball View Post
Thanks bro
You are quite welcome.
__________________
Owner of Gearheadz Paintball

GHPBOwner is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » Ask The Experts

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC