mcarterbrown.com
 

Bug Reports Forum acting up? Not sure if it is supposed to be like that? Please report them here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-24-2012, 09:37 PM   #1 (permalink)
TANSTAAFL
 
Critical's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: People's Republic of Maryland

CCM Fan
odd characters displaying

When I'm in a thread, at the top of the page, I'm seeing an umlaut i, double arrow then a upside down backward question mark.

Where it shows the thread links, (mcarterbrown.com>forum>subforum), there is a capital A with a little triangle over it, then the same double arrow.
__________________
Running on an odd number of cylinders
Quote:
Originally Posted by jincay View Post
"WHY is that guy licking Criticals pants?"
My Feedback
Critical is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2012, 10:14 PM   #2 (permalink)
I Am The Admin
 
Painthappy's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: New Boston, NH
Send a message via AIM to Painthappy

Fan of EMR
CCM Fan
I should have fixed this... Odd. Let me clear the cache, I think that's the issue
__________________
Vids- http://www.youtube.com/painthappy
Pics- http://www.flickr.com/photos/paintballphotos/
Follow me on G+ For Non-Paintball Banter
google.com/+CarterBrown75
Painthappy is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Site Related » Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC