mcarterbrown.com  

Bug Reports Forum acting up? Not sure if it is supposed to be like that? Please report them here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-11-2013, 10:35 AM   #1 (permalink)
MCB Member
 
big jim's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Holdrege Nebraska

logon to home?

I am having a problem logging on to the site itself as shown in the attached image.


If I log straight to the forums page or elsewhere on the site I am ok, but even selecting home on the menu gives me this error message. This started about 4 days ago and has been consistent since. Of course it could be a good thing as I no longer see the current discussions and am less likely to spend the day answering them.

Any suggestions?
__________________
Big Jim

Quote:
Originally Posted by Mr. Furious View Post
You'll have a tough time finding a nicer group of people on the internet(even if our opinions all suck).

Quote:
Originally Posted by Vitalsilence View Post
I've dealt with canadians several times and I usually undercharge by 2-5 dollars cause I feel bad for them sometimes. Just my 2cents.

feedback http://www.mcarterbrown.com/forums/f...k-big-jim.html
big jim is online now   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Site Related » Bug Reports

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC