mcarterbrown.com  

CCM Chipley Machine

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-22-2013, 08:47 PM   #1 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Jan 2013

T2 won't fire...

Hi guys,

I just received my T2 yesterday and for some strange reason after I cock the marker, it will not always fire.. I can force it to fire by holding down the trigger and try to cocking it one or two more times... can someone help me out... Thanks.
Wackomin is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 08:50 PM   #2 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Jan 2013

Here's a 6 second Video of the gun not firing
T2 not Firing - YouTube
Wackomin is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 08:53 PM   #3 (permalink)
------------
 
boltaction's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Derry, NH

CCM Fan
You cocking lug probably just needs a good bit of adjusting. I'm not sure on your familiarity with these guns but, is the hammer locking back when you pump the handle back? You can see the hammer in the slot on the back of the gun. The pin that goes through the bolt goes into a slot in the hammer.
boltaction is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 08:57 PM   #4 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Jan 2013

This is brand new to me.. but i know that the hammer does lock back...
Wackomin is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 09:03 PM   #5 (permalink)
------------
 
boltaction's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Derry, NH

CCM Fan
Take the pin out from your bolt. Remove bolt. Get allen wrenches, pull hammer back and tighten down the hammer lug probably 2 full turns at least. Then fine tune it from there.
boltaction is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 09:05 PM   #6 (permalink)
Active Member
 
Rotozip2's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: St. Louis

CCM Fan
Your lug timing is out just back the lug out like a 1/4 turn.

Watch this, it is very helpful.

CCM T2 Tech Video - Part Five - Timing and Set Up. - YouTube
Rotozip2 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 09:08 PM   #7 (permalink)
------------
 
boltaction's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Derry, NH

CCM Fan
I could've just posted this video to begin with. Yours is just an extreme case of the same problem.

http://www.youtube.com/watch?v=EqMqkER--9M
boltaction is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 09:13 PM   #8 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Jan 2013

Thank you so much.. that did it... What exactly did I do though?
Wackomin is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 09:15 PM   #9 (permalink)
.67cal Buwwets!
 
crazyorigin's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Central Southern Upstate NY

CCM Fan
Is it plugged in? Haha j/k, overheard some dude i work with on the phone with his kid who was asking why the tv didnt work. I told him i would have told his kid to go outside and do something, forgot about the tv. He asked "well is it plugged in??" "Oh, it is? then i have no idea"
crazyorigin is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2013, 09:22 PM   #10 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Jan 2013

One other thing... When I pull the trigger it feels as if its scratching on metal... Is this normal?
Wackomin is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » CCM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC