mcarterbrown.com  

Macdev Droid, Cyborg and other Macdev Products

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-16-2013, 03:01 PM   #1 (permalink)
Chaaaarge
 
Join Date: Jul 2012
Location: Gothenburg

Kilt Club
Problem with cyborg 07 board

Hi!
I have installed a stock cyborg 07 board with stock everything. I am having problems with the eyes. When I power up the marker the eyes start flickering red as checking for ball in breach, when I pull the trigger it goes solid red, solenoid does not fire. When I block the breach as if a ball was present it still goes solid red and does not fire the solenoid. When I disable the eyes all is well and it fires like a drunk santa.

Anyone got a clue as to what i need to do to fix this? This is the last issue with my evil M!!
__________________
- Throw your hands in the air and gimmie all your AKAs you landlubbers!!!!

Flaviosens MCB Feedback
flaviosen is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » Macdev

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC