mcarterbrown.com
 

Tiberius Arms Everything Tiberius

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-06-2012, 06:28 PM   #1 (permalink)
Post Whore
 
Gunz's Avatar
 
Join Date: Jan 2010

T8.1 Remote Issues on New Run

So I recently purchased a new T8.1 along with a remote kit. I followed the video and assembled the gun. The problem was that when I hooked up air, nothing happened.

Apparently on the newest T8.1's, there is a white plug on the forward part of the reg that needs to be removed and replaced by a small black oring that is supplied in the kit. I thought it might solve some issues for those with the newer guns. It acted as if the bolt wasn't forward when putting together the gun. It drove me crazy for a while but now it's working like a champ.

I spoke to a Tiberius Arms representative and they said that this is on the newest model and they will make a new video on this.
Gunz is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » Tiberius Arms

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC