mcarterbrown.com  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-28-2013, 02:22 PM   #1 (permalink)
MCB Member
 
240SX's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Newfoundland, Canada

CCM Fan
Tipx issue

So I purchased a couple of Tipx's from a person and one works perfect. The other one has a tech t bolt installed. When I went to air that one up last night it seals and doesn't leak, but when you pull the trigger you get this "Chuff" sound instead of the usual louder sound signature of the Tipx. I tried increasing the velocity as it may have been zero'd out but that wasn't the case at all. Any ideas?
__________________
Quote:
"Move swift as the Wind and closely-formed as the Wood. Attack like the Fire and be still as the Mountain."
Sun Tzu
Feedback:
eBay
username: bacreman, 100+, 100% positive
Tdotballers.com
http://www.tdotballers.com/forums/in...&#entry1062159
Mcarterbrown.com Feedback
http://www.mcarterbrown.com/forums/f...-feedback.html
240SX is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 05:29 PM   #2 (permalink)
"Fidget"
 
4G010H3R0's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Saginaw, MI

Brass N Wood Fan
Palmers Fan
have you adjusted the reg at all? Might be your issues there. Usually the chuff is from low velocity or the reg isnt set right.
4G010H3R0 is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » Tippmann

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC