mcarterbrown.com  

VM Empire Where the VM-68's and PMI-3 Come out to play

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-16-2010, 03:19 PM   #1 (permalink)
Est. 189£
 
Prepaid Lenin's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Ajax, ON

Recocking Problem

My VM has a few issues. I've used HPA on it with no problems in the past, but lately it's been shooting low.

Then this time when I decided to bring it along with me and try and get it up to speed it would shoot fine once, but not recock. Does anyone out there know what I might have done wrong?,
__________________

Prepaid Lenin is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2010, 12:10 AM   #2 (permalink)
I'm on a boat!
 
Greywolf's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: I'm on a boat!
Send a message via AIM to Greywolf Send a message via Yahoo to Greywolf

Check the trigger sear for wear. Also, make sure the velocity adjustment isn't pinching the o-ring against the bore (the velocity adjuster has "clicks" at half turns, if it's between clicks it will stick in the bore, causing low velocity and failed recocking).
__________________
Two wrongs is a u-turn. It takes THREE wrongs to make a right.
Greywolf is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2010, 12:27 AM   #3 (permalink)
Active Member
 
EvilEd's Avatar
 
Join Date: Jul 2007

Check out this step by step see if it helps any Recocking issues
EvilEd is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » VM Empire

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC