instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

bahis siteleri - deneme bonusu - casino siteleri

bahis siteleri - kacak bahis - canli bahis

goldenbahis - makrobet - cepbahis

cratosslot - cratosslot giris - cratosslot

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tech question(s)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Tech question(s)

    I have an AT4 and an AT16. Both are having the same issue: partially dead trigger. I'll explain.

    With the gun in full auto, it fires no prblem.

    If I pull the trigger in rhythm, no more than 2 seconds between pulls, it fires no problem.

    If I pull the trigger once and wait a few seconds it won't fire again. Putting the gun in safe and pulling the trigger it fires - sometimes once, sometimes it goes full auto. Switch back to semi auto and it fires again like I explained above.
    ​​​​​​
    Any ideas?

    #2
    well shit... i remember having an ats with the same problem, but it was 15+ years back... can't remember if it was thinner oil, pulling the pin on the recock hammer spring, or dialing up the lpr that solved it...

    Comment


      #3
      I'd start with the lpr adjustment ...
      Love my brass ... Love my SSR ... Hard choices ...

      XEMON's phantom double sided feed


      Keep your ATS going: Project rATS 2.0
      My Feedback

      Comment


        #4
        Traced it back to the trigger. It was a weak spring in the trigger rocker.

        Comment

        Working...
        X