mcarterbrown.com  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-18-2018, 10:19 AM   #1 (permalink)
Post Whore
 
paintman161's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Rochester, NY

X7 Phenom?

I have an X7 Phenom that I got used, having an issue when i hold the trigger back using the e-grip (3 shot), there is a leak that can be heard from the trigger pin area. I replace the o-rings and the firing pin already and it still happens. Anyone have any ideas?
__________________
New Feedback as my other was deleted for some reason: MCB feedback

PBN Feedback
paintman161 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2018, 01:26 AM   #2 (permalink)
Pistoleer in training
 
justin25567's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Oklahoma

Try checking the gauge plug, it's that black pin on the side. Had an oring break on mine and it took ke awhile to figure out where it was coming from.
justin25567 is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2018, 08:29 PM   #3 (permalink)
Post Whore
 
paintman161's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Rochester, NY

found out its the techt fang single trigger
__________________
New Feedback as my other was deleted for some reason: MCB feedback

PBN Feedback
paintman161 is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » Tippmann

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC