mcarterbrown.com  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-27-2010, 03:26 AM   #11 (permalink)
Not a Squatch...
 
Timber_Ghost's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Peoria, IL
Send a message via AIM to Timber_Ghost

Well, either way, It looks like I need to order a repair kit.
__________________
MY FEEDBACK
Timber_Ghost is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 10:45 AM   #12 (permalink)
Formerly known as DMex
 
Ando's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Glen Burnie, MD.

You can use just about anything really to fab a new bumper. RTV, rubber hose, a thin foam sheet, leather, etc. As for your bolt foamie. Don't worry about it. It isn't necessary. If you want to glue it back on you need to make sure it's 100% free of oil and scar up the surface before you do it or it'll just pop right off again.

I've personally used epoxy with great results.

Super glue works but just for a little while, same with rubber cement and contact glue.
__________________
WTB NOXX Tac1 Springfeed and Javelin Twister Barrel...PM Me!!!

Last edited by Ando; 07-27-2010 at 10:48 AM.
Ando is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2010, 08:48 PM   #13 (permalink)
Custom User
 
adam45's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Vancouver Canada

Mine will go full auto if theres to much air pressure. I usually run at 900 psi but if I go to 1050 or higher it will go full auto. Have you changed HPA bottles?
adam45 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2010, 10:34 PM   #14 (permalink)
Not a Squatch...
 
Timber_Ghost's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Peoria, IL
Send a message via AIM to Timber_Ghost

It turns out I was right on the bumper. New one's on and she's back to her old self.
__________________
MY FEEDBACK
Timber_Ghost is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2010, 06:23 PM   #15 (permalink)
Not a Squatch...
 
Timber_Ghost's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Peoria, IL
Send a message via AIM to Timber_Ghost

Okay, so since my last post I tried to take my mag to the field again and It started acting up once again, going full auto when the trigger was held.

Anyways, today I was playing around with trying to get my mag up and running again and went through and replaced each o ring one at a time. Eventually I ended up replacing the reg piston o ring and problem solved. I just went out a shot a hopper through it and she shot ropes.

Just thought I would update in case anybody has a similar problem in the future.
__________________
MY FEEDBACK
Timber_Ghost is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » Air Gun Designs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC