mcarterbrown.com  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-20-2012, 07:45 PM   #1 (permalink)
Rec Poster
 
Join Date: Feb 2010
Location: Whitby, Ontario

Need help with mag

I currently own 2 mags but I honestly don't know very much about them. I've owned an rt classic for 1 year and just bought an xvalve'd mag 2 weeks ago. I've been having this problem with both mags where the mag will fire a few times then the trigger looks as if it's pressurized but it won't fire. The trigger loses it's "RT" feel and I usually have to degas the gun and then gas it up again for it to fire. It happens every dozen shots on average and sometimes it just doesn't want to fire at all. My tanks has a basic ninja reg and those usually have an output of 800 out of the box so it should be fine. This problem has only started occuring after I put on my new planet eclipse oops ASA but I can't see why the ASA would have anything to do with it.
DangerDave is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2012, 09:08 PM   #2 (permalink)
Post Whore
 
Join Date: Oct 2010
Location: Minnesota!

CCM Fan
if you swap the ASA back out does the issue go away? have you given the valve a thorough cleaning and checked for any air obstructions?
__________________
sQuidvision is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2012, 09:09 PM   #3 (permalink)
ArchAngels
 
Fatalis's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Moncks Corner, SC

CCM Fan
I had a issue with my POPS if the macro was to far in. I was pushing the pin backwards to far. Restricting air flow Try shorter macro maybe?
Fatalis is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2012, 09:16 PM   #4 (permalink)
Post Whore
 
Join Date: Oct 2010
Location: Minnesota!

CCM Fan
or drop a tank oring into the pops before you thread your tank on
__________________
sQuidvision is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » Air Gun Designs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC