mcarterbrown.com  

Ask The Experts You ask the tough questions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-20-2011, 04:31 AM   #11 (permalink)
Seasoned Member
 
Join Date: Feb 2011

That was a known problem with them. When bought new the lube they used would create that problem. So as suggested, just take the old lube off and apply new lube.

I have not personally tried one, but I've heard that the only problem is that, and they happen to be a reliable gun. Good luck with it.
Pr3mium is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2011, 07:13 PM   #12 (permalink)
Active Member
 
james1979's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: huntington beach Ca

CCM Fan
Cool thank you guys.
__________________
Huntington Beach Ca
james1979 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2011, 11:41 PM   #13 (permalink)
Active Member
 
james1979's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: huntington beach Ca

CCM Fan
Late post but problem fixed thanks to you guys.
__________________
Huntington Beach Ca
james1979 is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » Ask The Experts

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC