mcarterbrown.com  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-14-2018, 09:09 AM   #1 (permalink)
Rec Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: D.C.

Ccm frame help

So I recently picked up a ccm hinge frame with AT cam. I got it on the gun and it shoots great without the cam installed. I dropped the kit in and hooked it to the pump rod and I canít pull the trigger. It cocks, but I canít get the trigger to pull far enough back to get the sear to drop. I think I might just need to adjust my hammer lug, but usually when thatís the case you can still pull the trigger back no?
Benten89 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2018, 09:42 AM   #2 (permalink)
MCD Member
 
FrankW's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: So Cal (OC)

You're right, adjust the hammer lug. That can happen if it's too far down.
__________________
Feedback
FrankW is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2018, 08:48 PM   #3 (permalink)
Rec Poster
 
Join Date: Oct 2017
Location: D.C.

Yup that did the trick, it’s an eighth turn difference between perfectly timed and no trigger pull. Anyone know where to get a set screw for an external ivg? I can’t seem to find one.
Benten89 is offline   Reply With Quote
Reply

  mcarterbrown.com » Paintball » The Armory » Pump Markers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO
© MCB Network LLC